Tjänster

 

Bröllopsfoto

Jag återspeglar er finaste dag. Bilderna tar er tillbaka till de härliga ögonblicken.
Jag har fotograferat många brudpar genom åren och det är lika roligt och utmanande varje gång. Mitt mål är att göra varje fotografering personlig genom att jobba tillsammans med paret och att använda naturliga miljöer. Vi träffas innan för att lära känna varandra och diskutera upplägg och önskemål.

Porträtt

Jag gillar verkligen porträttfoto. Det är så roligt att träffa nya människor och försöka fånga deras personlighet. Min vilja är att porträtten ska vara levande med en varm och avslappnad känsla. Det får vi bäst i naturliga miljöer där ni känner er hemma. Om ljuset inte räcker till har jag mobil ljussättning.

Naturbilder

Jag har ett stort intresse för natur och friluftsliv och det återspeglas i mitt bildarkiv. Kanske har jag en bild ni eller ert företag söker. Bilderna säljs kopierade på professionellt papper eller canvas.

Redaktionellt

Jag gillar variation i bildskapandet och åtar mig gärna de flesta sorters uppdrag. Det kan gälla redaktionellt foto till tidningar, tidskrifter och webbsidor. Exempelvis reportage, sportbevakning, konsertfoto eller andra typer av uppdrag.

Företag

Jag kan hjälpa er med bra bilder av er verksamhet, era lokaler, personal eller annat ni kan behöva dokumentera eller använda i er marknadsföring.

Kontakta mig för mer information och priser.